MEDYA MERKEZİ

Platin Bilişim konvansiyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım stratejisi ile farklı iletişim çalışmaları yürütmektedir. Bu kapsamda medya merkezinde, basın bültenleri, basın yansımaları, etkinlikler - virtüel hikayeler, başarı hikayeleri, ödüller, sponsorluk çalışmaları, duyurular, videolar, kataloglar, sosyal medya kanalları, müşteri ilişkileri bilgisine ulaşabilir ve PR abonelik sistemi ile üye olabilirsiniz.

KVKK Uyum Süreçleri ve Güvenlik Trendleri 2018!

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), verilerin etkin bir şekilde kullanımı ve vatandaşların kişisel verilerinin korunmasının güvencesini teşkil ediyor. Kişisel verileri toplayan, işleyen, saklayan gerçek ve tüzel kişilerin para ve hapis cezaları öngören yaptırımlarla karşılaşmamaları için süreçlerini KVKK’ya uyumlu hale getirmeleri büyük önem taşıyor. Platin Bilişim ve Symantec düzenledikleri KVKK etkinliğinde mevzuatlara uygun teknoloji yatırımlarının önemine dikkat çekti. Başlama Tarihi: 16.05.2018 Bitiş Tarihi: 16.05.2018
KVKK Uyum Süreçleri ve Güvenlik Trendleri 2018!

    

 Platin Bilişim, Symantec işbirliği ile Ankara Wyndham Otel’de  Kişisel Verileri Korunması Kanunu (KVKK) Uyum Süreçleri ve Güvenlik Trendleri 2018 konulu bir etkinlik gerçekleştirdi. Platin Bilişim, Uyumluluk Çözümleri kapsamında sunduğu “KVKK Teknik Uyumluluk Çözümü”nü tanıttı. KVKK Uyumluluğu süreçlerinin ilk fazında şirketin hangi kişisel verilere sahip olduğu ve kişisel verilerin yaşam süreçlerinin tespit edildiği Analiz işlemleri gerçekleştiriliyor. İkinci fazı oluşturan Hukuki Uyum sürecinde verilerin hukuki uyumluluğu sağlanıyor. Çalışmanın üçüncü fazında KVKK Sürecinin Teknoloji Uyumunun sağlandığı, verilerin korunmasına yönelik politikaların oluşturulduğu Teknik Uyum süreci gerçekleştiriliyor.

 

Platin Bilişim İş Geliştirme Müdürü Mehmet Bayram “Ev ve iş için antivirüs, İnternet güvenliği ve casus yazılım çözümleri sağlayan Symantec, bu alanda dünyanın en önde gelen lider şirketlerinden birisi. Symantec Veri Kaybı Önleme Yazılımları, Şifreleme, Anahtar Yönetimi, Güncel Antivirüs sistemleri, Silme yok etme veya anonim hale getirme ürünleri ile KVKK Uyum sürecine destek veriyor. Symantec iş ortağı olarak, Symantec ürünlerini ve teknolojisini, uzun yıllara dayanan tecrübe ve uzmanlığımız ile birleştirerek Türkiye’deki kurumlara sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.”  dedi.

Resim Galerisi